OVER DE VALK HENSBERGEN OPTICIENS

Over de Valk Hensbergen Opticiens | Laren NH

devalk pand buitenWanneer u onze winkel binnenkomt, ziet u in één oogopslag de vele mogelijkheden op het gebied van oogmode. U kunt zelf heerlijk rondkijken en monturen of zonnebrillen passen. Indien u dat wenst staan onze medewerkers klaar om u te adviseren. Nergens in de regio vindt u een grotere collectie met meer variatie. Wij doen telkens nieuwe ideeen op door belangrijke beurzen in binnen -en buitenland te bezoeken. Wij verrassen u graag met nieuwe merken en bijzondere modellen.

Minder zichtbaar maar daarom niet minder belangrijk zijn onze oogzorg afdelingen. Daar kunt u terecht voor een eenvoudige oogtest, oogdrukcontrole, een zorgvuldige oogmeting en een deskundige contactlensaanpassing of –controle. Belangrijk om te weten is dat wij nauw samenwerken met oogarts en optometrist. Indien nodig sturen wij u uiteraard direct door naar een oogheelkundig specialist. Ook uw kinderen zijn bij onze optiek in goede handen.

Bijzonder aan onze winkel is onze direct-klaar-service. Uw enkelvoudige bril direct mee naar huis? Bij ons kan het! Wij maken uw verte-, en /of leesbril klaar terwijl u wacht! Ook uw multifocale bril kunt u binnen enkele dagen al op komen halen.

Op deze website laten wij u graag kennis maken met onze winkel. Zo krijgt u een eerste indruk van wat wij u kunnen bieden. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel in het winkelhart van Laren NH. Grenzend aan onze winkel is een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren (met een parkeerschijf).

  • De Valk Hensbergen Opticiens

  • De Valk Hensbergen Opticiens

  • De Valk Hensbergen Opticiens

  • De Valk Hensbergen Opticiens

  • De Valk Hensbergen Opticiens

  • De Valk Hensbergen Opticiens